Workshop Reis door de chakra’s

Workshop Reis door de chakra’s

‘Bewust worden van jezelf’

Een workshop die wordt verzorgd door Ria Sweelssen (spiritueel coach en healer) en Frank Withoos (lifecoach en trainer).

In een middag of avond gaan we aan de slag met bewust worden van jezelf aan de hand van de zeven hoofdchakra’s van ons lichaam. Waar zitten deze chakra’s precies, wat is hun werking en wat kan ik er mee?

Chakra’s

Chakra, een woord dat uit het Sanskriet komt, wordt vertaald met wiel. Chakra’s maken draaiende bewegingen waar energie in en uit gaat. Ze zijn belangrijk voor oa. de energievoorziening in ons lichaam en nauw verbonden met onze aura.

Blokkade

Als je gezond bent, lichamelijk en geestelijk, dan werken je chakra’s vanzelf. Maar over het algemeen raken chakra’s geblokkeerd door ervaringen in onze jeugd: opvoeding, school, omgeving waarin je bent opgegroeid enz.

Vlinders

Al deze ervaringen worden opgeslagen in de chakra’s. De reactie van chakra’s kun je in je eigen lichaam voelen. Zo kun je o.a. bij verliefdheid vlinders in je buik voelen, de andere keer bij spanning een dichtgeknepen keel of je voelt je haren overeind gaan staan bij een bepaalde opmerking.

Aanpassen

Vaak is het gevolg dat we ons niet vrij voelen om te zeggen wat we willen, we luisteren veelal naar anderen, passen ons aan, doen wat anderen van ons verlangen en raken steeds verder af van wie we in werkelijkheid zijn.

Inzichten

De workshop Reis door de chakra’s kan je veel inzichten brengen in hoe situaties ontstaan en wat dit bij jou teweeg brengt. Je kunt dan wel of niet opnieuw keuzes maken door je eigen plek in te gaan nemen en zo te kunnen worden wie je in werkelijkheid bent.

Interesse

Deze workshop kan op een ochtend, middag of avond worden gegeven in Sint-Oedenrode of omgeving. Op dit moment zijn er nog geen data en locaties gepland.

De workshop kan ook worden gegeven voor een groep vrienden en vriendinnen (maximaal 12 personen). Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Cursus

Verder is er de mogelijkheid om in Sint-Oedenrode deel te nemen aan de cursus Reis door de Chakra’s – Bewustworden wie je bent, die in zes bijeenkomsten op zaterdagmorgen wordt gegeven.

Meer informatie via de website van ‘Bewustworden‘.