LifeCoaching

LifeCoaching = Samen werken aan jouw LifeDesign…
 

Als LifeCoach help ik mensen om hun leven weer vorm te geven. Vanuit hun diepste wensen en talenten. Wie je ook bent, hoe oud je ook bent…

Hierbij onderzoeken we drie wezenlijke levensvragen: Wie ben je, wat kan je en wat wil je.

LifeCoaching is een vorm van coaching waarin het hele leven onder de loep wordt genomen omdat alles in je leven invloed heeft op je leven nu en wat je daarin bent tegengekomen.

Het doel van LifeCoaching is om jouw levensgeluk op alle gebieden van je leven te verhogen. Niet alleen thuis, of op je werk, maar overal. Daarom kijken we zowel naar jouw privéleven en naar jouw werksituatie. Naar je opvoeding, naar je relaties en vriendschappen. Naar wat er in jouw leven is gebeurd en hoe je hiermee om bent gegaan. Wat je heeft gestimuleerd en wat je heeft tegengehouden.

Door de factoren te onderkennen die jouw geluk verstoren, kunnen we jouw leven zodanig opnieuw ontwerpen (re-stylen) opdat je weer optimaal gelukkig kunt worden.

Om gelukkig te worden is het nodig om een goede balans te vinden in je leven en in alle aspecten van jouw persoonlijkheid. Daarom staat jouw LifeDesign in onze gesprekken centraal.

Bij LifeCoaching wordt onder andere gewerkt aan aandacht, angsten en belemmeringen, competenties en kwaliteiten, innerlijke criticus en kracht, liefde en zelfvertrouwen, talenten en mogelijkheden, zielsverlangens en zingeving, enzovoorts…

 

Zonsopkomst

Iedere dag breekt een nieuwe kans aan om weer gelukkig te zijn…