Spiritueel Energetisch

 

 

Spiritueel – Energetisch werken…

Van jongs af aan werd ik aangetrokken tot spiritualiteit en tot de menselijke en maatschappelijke ontwikkelingen naar de nieuwe tijd. Mijn familie, vrienden en collega’s kennen de samenhang en  verbindingen die ik leg tussen mens, samenleving en spiritualiteit. Ook ben ik een bruggenbouwer naar de nieuwe tijd en geef ik mijn kijk op spiritueel – energetische vragen en ontwikkelingen.

Het is heel boeiend om op een holistische manier met mensen te werken. Daarin richt ik me met name op de sterke kanten en werk ik vooral procesgericht. Ik kan er erg van genieten om te zien hoe mensen hun eigen zielsverlangen, passie en kracht ontdekken en daarmee aan de slag gaan. Vaak gaat dat met vallen en opstaan, maar het gaat altijd vooruit.

Belangrijk is dat ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheid op zich neemt. Iedere keer vind ik het weer een uitdaging om individueel, of met een workshop of training met mensen aan de slag te gaan die zich weer verder willen ontwikkelen. In persoonlijke sessies of in groepsverband aan zo’n proces werken en daar samen stappen zetten is steeds weer een mooie ervaring.

 

levensboommenslifecoaching