Spiritueel – Energetisch

Spiritueel – Energetisch werken…

Van jongs af aan werd ik, mede door diverse ervaringen, aangetrokken tot spiritualiteit en tot de menselijke en maatschappelijke ontwikkelingen naar de Nieuwe Tijd.

Mijn familie, vrienden en collega’s kennen de samenhang en verbindingen die ik leg tussen mens, samenleving en spiritualiteit. Ook voel ik me een bruggenbouwer naar de Nieuwe Tijd en geef ik mijn kijk op spirituele, energetische vragen en ontwikkelingen.

Het is heel boeiend om op een holistische manier met mensen te werken. Daarin richt ik me met name op de sterke kanten van mensen en werk ik vooral procesgericht. Ik kan er erg van genieten om te zien hoe mensen hun eigen zielsverlangen, passie en kracht ontdekken en daarmee aan de slag gaan.

Vaak gaat dat met vallen en opstaan, maar het gaat altijd vooruit. Belangrijk is dat ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid hierin blijft nemen.

Iedere keer vind ik het weer een uitdaging om met mensen aan de slag te gaan die zich weer verder willen ontwikkelen. Daar samen aan te werken en stappen te zetten blijkt steeds weer een mooie ervaring te zijn.