Op de golven van verandering, deel 2: Tsunami van Liefde

 

Op de golven van verandering, deel 2:

De Tsunami van Liefde: Dienstbaar aan Jezelf – Dienstbaar aan Anderen 

 

Een vervolg op ‘Op de golven van verandering’ van 3 april 2017

 

The Tsunami of Love of de Tsunami van Liefde, the Wave of Love of de Golf van Liefde, Wave X, Photonbelt of Fotonengordel…

Aanduidingen voor de sterke kosmische golven van hoog frequente energieën die ons zonnestelsel momenteel raken en nog waarin we ons nog jarenlang zullen bevinden. Energieën die de Aarde sterk beinvloeden. En ons dus ook.

Zo verandert nu al ons DNA, vermeerdert ons bewustzijn, ondergaan we verschillende lichamelijke veranderingen, veranderingen in relaties, worden er nieuwe ontdekkingen gedaan en zijn er steeds meer onthullingen over zaken die voor ons verborgen werden gehouden of ons anders werden voorgespiegeld. Noem maar op.

Onze hele samenleving gaat er anders uitzien op onze weg naar het Gouden Tijdperk. Op onze weg naar een andere samenleving. Op onze Weg naar Zielsvreugde…

Deze veranderingen gaan niet zonder slag of stoot. Iedereen maakt heftige dingen mee. Thuis, in je relatie, met je kinderen, in je familie, in je werk.
Allerlei verborgen dingen spelen op en moeten gezien worden. Ervaringen die je weg hebt gestopt, dingen die lang geleden zijn gebeurd maar nog niet op hun plaats zijn gevallen. Dingen die nog geheeld moeten worden.

Ook dingen die je niet direct bij jezelf herkent, die in vorige levens speelden en nu tegen het licht gehouden willen worden. Oud karma dat naar boven komt. Groepskarma, niet direct van jezelf maar van de zielengroep waartoe jij behoort. Een van de belangrijkste dingen die je nu kunt doen is om dit karma los te laten. Te zien en te helen door get te omarmen en vervolgens te laten gaan, want daar is het nu de tijd voor. Vraag je niet af waar het vandaan komt, maar laat het gaan. Niet de oorzaak is belangrijk, maar het proces.

Vraag je niet af waarom jou dit overkomt, want daarop is maar een antwoord mogelijk: ‘Omdat jij hiertoe in staat bent!’

image

 

Hoe komen we deze tijd van verandering naar het Licht gemakkelijker door? Hoe maken we gemakkelijker gebruik van deze hoog energetische golf van Liefde?

Een rivier kun je niet duwen, maar je kunt wel mee deinen op de golven van verandering…

De golf van Liefde geeft al aan dat je op deze golven mee mag deinen, door gebruik te maken van je eigen mogelijkheden tot Liefde. Iedereen heeft mogelijkheden om lief te hebben, liefde te geven, liefde te zijn. Gebruik je intuitie om jouw liefde in te zetten, om die in gemakkelijke, maar ook moeilijke situaties te gebruiken. Houd van jezelf, houd van anderen.

Vergeet niet om van jezelf te houden. Dit heeft niets met egoisme te maken, want hoe zou je van een ander kunnen houden als je niet weet hoe je van jezelf kunt houden?

‘Service to Self – Service to Others’ is een prachtige manier om op de golven van Liefde mee te kunnen deinen. Overigens wordt met ‘Service to Self’ ook jouw dienstbaarheid aan jouw Ziel en je Hogere Zelf bedoeld. Door goed voor jezelf te zorgen. Jezelf lief te hebben.

Orienteer je elke dag steeds meer op ‘dienstbaarheid aan anderen’. Focus je meer op ‘Houden van’ en focus je meer op het verhogen van je ‘niveau van Vibratie en Bewustzijn’ en leer om ‘Jezelf en anderen te vergeven’ en zo ‘Karma los te laten’. Dit zal de vibratie van onze planeet Aarde, het ‘Collectieve bewustzijn van de mensheid’ veranderen en de ‘Mensheid met zeker één persoon tegelijk’ veranderen, zelfs als jij zelf die éne persoon blijkt te zijn.

 

Dienstbaar aan jezelf – en dienstbaar aan anderen…

Hieronder volgt een opsomming van manieren waarop je dienstbaar aan jezelf en dienstbaar aan anderen kunt zijn. Hoe jij jouw Liefde aan jezelf en jouw Liefde aan anderen kunt inzetten. Vul het voor jezelf aan.

# Wees mild voor jezelf – en wees mild voor anderen…

# Heb compassie met jezelf – en heb compassie met anderen…

# Kom voor jezelf op – en kom voor anderen op…

# Heb respect voor jezelf – en heb respect voor anderen…

# Laat je niet kwetsen – en kwets een ander niet…

# Zorg goed voor jezelf – en zorg goed voor anderen…

# Vergeef jezelf – en vergeef anderen…

# Heb aandacht voor je eigen behoeften – en heb aandacht voor de behoeften van anderen…

# Geef je eigen mening – en luister naar de mening van anderen…

# Laat jezelf niet onderdrukken – en onderdruk anderen niet…

# Houd van jezelf – en houd van anderen…

# Doe dagelijks activiteiten die jouw vibratie verhogen (meditatie, wandelen, tijd doorbrengen in de natuur, leuk werk) – en nodig anderen uit om mee te gaan…

# Doe iedere dag iets voor een ander (een goede daad) – en sta toe dat een ander ook iets voor jou doet…

# Gun jezelf plezier – en gun anderen ook hun plezier(tjes)…

# Neem complimentjes dankbaar in ontvangst – en geef anderen op tijd een complimentje…

# Voel de geborgenheid die anderen je geven – en geef anderen geborgenheid bij jou…

# Bedank een ander voor wat hij/zij doet – en sta open voor de bedankjes van anderen…

# Voel dat liefde en relatie sterker is dan het materiele – en straal dat ook naar anderen uit…

# Geef jezelf de erkenning en waardering die jij verdient – en geef de ander ook de erkenning en waardering die hij/zij verdient…

# Wees verantwoordelijk voor jouw eigen gedrag – en laat de verantwoordelijkheid voor het gedrag van een ander ook bij die ander…

# Jij kunt alleen jezelf veranderen – en anderen kunnen alleen zichzelf veranderen…

# Wees tevreden met wat jij bereikt hebt op jouw weg – en wees blij met wat anderen op hun weg hebben bereikt…

# Accepteer jouw weg naar zielsvreugde – en accepteer dat ieder zijn/haar eigen weg heeft naar zielsvreugde…

# Ontwikkel je intuitie met je (innerlijke) zelf – en ontwikkel je telepathische vermogens met anderen…

# Verhoog je vibratie – en laat anderen hiervan genieten…

# Laat angst los – en laat anderen zien hoe je dit doet…

# Deel met anderen wat je hebt – en ontvang wat anderen met jou kunnen delen…

# …

# …

 

4 april 2017,

Frank Withoos

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *