Workshop Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld, zondagmiddag 1 juli 2018 in Putten en 15 juli in Lemmer.

Workshop Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld, zondagmiddag 1 juli 2018 in Putten en 15 juli in Lemmer.

Tot 20 juni aanstaande kunt u zich nog aanmelden voor de bijeenkomst van 1 juli in Putten…

 

 

Dit is een middag door en voor gelijkgestemden in deze Nieuwe Tijd. Verandering, verwarring en chaos in de wereld, waar iedereen wel op de één of andere manier mee wordt geconfronteerd. Op wereldwijde, maar ook op persoonlijke schaal. Het is een tijd van loslaten van oude overtuigingen, ideeën, dogma’s en open staan voor het nieuwe zonder oordeel, worden wie je werkelijk bent, in liefdevolle verbinding met jezelf ZIJN, met anderen, je omgeving en alles wat is.

Deze bijeenkomsten zijn ontstaan op verzoek van cliënten uit mijn praktijk die graag in deze Nieuwe Tijd van grote verandering op aarde en in de mensheid, met elkaar van gedachten willen wisselen over al deze veranderingen en wat deze met je doen. Fysiek, mentaal, energetisch, spiritueel?
Een bijeenkomst voor en door mensen die ‘wakker’ (inzicht in wat er in de wereld plaatsvindt en wat nodig is voor een individuele en collectieve verandering) en ‘bewust’ (spirituele inzichten en ervaringen) zijn.

In deze overgangstijd naar een hogere dimensie worden mensen steeds meer bewust. Ieder mens, iedere ziel, volgt zijn eigen pad en eigen tempo om de gewenste ervaringen op te doen in dit leven. Door toename van bewust-wording en bewust-zijn, veranderen gedachten en gevoelens in jezelf en naar anderen. Dingen die eerder belangrijk waren, zijn dat niet meer. Je wordt je meer bewust dat het niet gaat om macht, ego en geld, maar je ontdekt wat werkelijk waarde voor je heeft in het leven.

Doordat niet iedereen gelijk op gaat, kunnen er nu verschillen gaan ontstaan met mensen met wie je voorheen goed kon opschieten (familie, partner, vrienden, collega’s). Hierdoor kan je ‘alleen’ komen te staan, wat juist zo pijnlijk is, vanwege de enorme behoefte aan verbinding. Het delen van nieuwe kennis en ervaring met gelijkgestemden geeft je zelfvertrouwen en maakt je sterker.

Met name hoog-sensitieve personen (HSP) kunnen nog gevoeliger zijn dan anders voor de veranderingen en verhoging van de energie (frequenties op de aarde en in de mens). Dat kan ook leiden tot nieuwe ‘paranormale’ waarnemingen? ‘Para’ is overigens een onjuiste terminologie omdat deze waarnemingen oorspronkelijk bij ons als mens horen. Hoe hoger de frequenties worden, hoe hoger we in de dimensie gaan, hoe meer dergelijke natuurlijke waarnemingen er zullen zijn.

Wat doe je dan … als je merkt dat,

  • je ervaringen, gedachten en ideeën veranderd zijn
  • jij zo veranderd bent, en je geen (goede) aansluiting meer vindt in je omgeving
  • Je je niet begrepen, niet gehoord en gezien voelt
  • je voelt dat belachelijk wordt gemaakt en veroordeeld
  • maar ook dat je intuïtiever bent geworden, situaties en mensen sneller doorhebt, en goed aanvoelt
  • je een rol bent gaan spelen
  • gewenst gedrag laat zien
  • jezelf verstopt en …. niet meer jezelf bent maar dat zo graag wilt zijn?

Aandacht voor het (on)bewuste geeft een betere balans tussen lichaam en geest. Het is een verdiepingsslag die veel mensen maken op dit moment en je dichter bij jezelf brengt.

Het voor jezelf gaan staan zal ervoor zorgen dat je beter in je eigen kracht komt te staan. Dit houdt je gezond en zal klachten voorkomen. Jouw groei helpt jezelf en anderen op deze aarde. Onderschat niet de kracht die daar van uitgaat.

Bij gelijkgestemden zijn er een gemeenschappelijke overeenkomsten waardoor men zich gesteund, (h)erkent, gehoord en gezien voelt. De bijeenkomst wordt door de deelnemers daarom zelf ingevuld. Voor iedereen is er ruimte te delen wat er voor jou belangrijk is. Iedereen vindt het spannend om naar een groep onbekende mensen te gaan, maar de sfeer is altijd dusdanig dat iedereen zich veilig en welkom mag voelen. Dus, wees welkom!

 

Programma

Inloop: 13.45 uur
Aanvang: 14.00 uur
Sluiting: 16.30 uur
Kosten deelname: E 10,= p.p. (inclusief 21% BTW)
Inbegrepen: reservering bijeenkomst ruimte, onbeperkt koffie/thee

 

Locaties Bijeenkomst ‘Gelijkgestemden Nieuwe Wereld’

Deze bijeenkomsten worden georganiseerd op twee locaties.

Putten‘De Kleine Voordijk’ (Hoornsdam 6, 3882 RM in Putten).
Route: neem op de A28 afslag 10 ‘Nulde’, rijd richting Putten, net voorbij de boerderij, volgende inrit linksaf ter hoogte van de 1e drempel. Er zijn helaas geen mogelijkheden voor openbaar vervoer (carpoolen?).

LemmerPRAKTIJK Uit & Thuis (Industrieweg 1, 8531 PA in Lemmer. Klik hier voor de route.

 

Aanmelden workshops

Aanmelden voor de workshops kan via email info@praktijkuitenthuis.nl of (06) 104 909 31. De rechter button laat zien hoeveel aanmeldingen er al zijn.
Alle workshops zijn inclusief onbeperkt koffie, thee en je bent 15 minuten van tevoren van harte welkom.

 

Afmelden workshops

Bij aanmelding rekenen wij ook op je komst.
Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, hoor ik dat heel graag uiterlijk een dag van te voren via email info@praktijkuitenthuis.nl of (06) 104 909 31, daar we tijd, ruimte en koffie/thee ook voor jou reserveren.

 

Betalen ‘bijeenkomst Nieuwe Wereld’

Genoemde bedragen zijn per persoon. Betaling bijeenkomst is na afloop liefst met PIN.

 

Agenda:

# Zondagmiddag 1 juli 2018, met Ella (opgeven tot 20 juni 2018) zal de bijeenkomst plaatsvinden op de locatie:

‘De Kleine Voordijk’, Hoornsdam 6 in Putten. Klik hier voor de route.

# Zondagmiddag 15 juli 2018 (opgeven zo spoedig mogelijk) zal de bijeenkomst plaatsvinden op de locatie:

‘PRAKTIJK Uit & Thuis, A la Mer, Industieweg 1. 8531 PA  Lemmer. Klik hier voor de route.

 

Lees meer op

# http://praktijkuitenthuis.nl/workshop-data/

# http://praktijkuitenthuis.nl/nieuwe-wereld/

 

Geplaatst 18 juni 2018

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *