Welkom

 

Welkom bij Frank Withoos LifeCoaching en Training…

Ik ben een professionele LifeCoach en een expert in persoonlijke groei. Ik coach, train, en begeleid mensen die een positieve verandering in hun leven willen aanbrengen. Dit begint met het je bewust-worden van jezelf. Dit leidt tot het je bewust-zijn wat jouw mogelijkheden tot verandering zijn.

Naast coaching en training werk ik ook in de ondersteunende dienstverlening voor zzp-ers en kleinere bedrijven.


LifeCoaching:

Na jaren in het welzijnswerk te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan in het ondersteunen en begeleiden, coachen, trainen van bewoners, vrijwilligers, organisaties en collega’s heb ik me nu gespecialiseerd in LifeCoaching.

Mensen komen bij mij als zij privé of in hun werk vastlopen en zichzelf flink onder de loep willen nemen, om uit een burn-out te komen, of om die te voorkomen. Samen krijgen we duidelijk wie zij zijn, wat zij kunnen, wat zij willen en wat zij daarmee gaan doen.

Wij zoeken naar jouw talenten en de passie in jouw leven. Een nieuwe manier van omgaan met je kwaliteiten en uitdagingen geeft nieuwe mogelijkheden om te doen wat je graag doet en waar je goed in bent.

 

Workshops & Trainingen:

Naast coaching geef ik workshops en trainingen in groepsverband en voor kleinere bedrijven en organisaties. Hierbij is het belangrijk dat je jezelf (en jouw gedrag in je team / organisatie) tegen het licht wil houden en veranderingen aan wil gaan.

 

Thema’s zijn bijvoorbeeld: Solicitatietraining, Samenwerken in team en organisatie, Jezelf presenteren in een sollicitatiegesprek, Werken met Passie.

Maar ook workshops met een meer energetisch, spiritueel thema zoals: Reis door de chakra’s, Ascentie en haar symptomen, Op de golven van verandering, Werken met Passie, Werken vanuit je hart. Een nieuwe workshop is Gelijkgestemden in de Nieuwe Wereld.

Afhankelijk van de workshop / training en groepsgrootte verzorg ik die alleen, of samen met een collega.

 

Ondersteunende dienstverlening:

Als ondersteuner bied ik een luisterend oor en geef ik waar nodig advies en begeleiding aan mensen, teams en organisaties die hun situatie en mogelijkheden op een andere en nieuwe manier willen bekijken.

Hierbij zet ik de kracht van de mensen in de organisatie voorop. Door herkenning en erkenning van deze kracht krijgt men kennis over zichzelf en inzicht in eigen en het teamgedrag. Daarmee kunnen houding en vaardigheden bijgesteld en verder ontwikkeld worden.

Soms hebben zzp-ers en kleinere bedrijven iemand nodig die hen een tijdje vooruit helpt om een administratieve achterstand weg te werken. Dan ben ik er voor de administratieve ondersteuning en draai ik  ter plaatse bureaudiensten of op afstand (online).

Anderzijds pakken we de oorzaak van deze achterstand aan en zoeken we samen naar een effectievere en efficiëntere manier van werken om een nieuwe achterstand te voorkomen.

 

 

Welke weg je ook kiest, jouw eigen kompas wijst je de weg….